Tillbehør

Hos Nail4you finder du alt inden for negle produkter og negle tilbehør.

Alt i Negle udstyr og Negle tilbehør. Negle tilbehør til både gele negle og akryl negle, tilbehør til Nail art negle. Her finder du alt til kunstige negle og til natur negle. Negle pleje og fransk manicure. Negle salon og klinik udstyr. Hos os kan du få alt til dine negle.
Ne...

Hos Nail4you finder du alt inden for negle produkter og negle tilbehør.

Alt i Negle udstyr og Negle tilbehør. Negle tilbehør til både gele negle og akryl negle, tilbehør til Nail art negle. Her finder du alt til kunstige negle og til natur negle. Negle pleje og fransk manicure. Negle salon og klinik udstyr. Hos os kan du få alt til dine negle.
Negle tilbehør er en stor kategori her finder du alt du skal bruge til at lave negle, negle tilbehør skræækker sig fra en neglelim holder til store manicure maskiner og negleborde. Vi holder os til den bedste kvalitet til dig, så du er sikker på du ikke får købt et dårligt negle produkt. Vi står altid til rådighed med vejledning af vores negle produkter og negle tilbehør. Prøv foreksempel en pumpe til din gel wipe, et smart og lækkert produkt i kategorien negle tilbehør.

Mere

Underkategorier

 • Neglepleje / Manicure

  Fransk manicure og pleje til dine negle, en manicure er en vigtig del når vi taler om kunstige negle. En god manicure vil give dig smukke negle. Alt i negle produkter til at lave negle manicure - Negleolie - Negle file - Neglebånds pleje.

 • Neglefile

  Neglefile er et af de vigtigste værktøjer når du skal lave negle. Her finder du den perfekte neglefil til lige netop dit behov. Det er vigtigt at have et bredt udvalg af negle file når man skal lave kunstige negle. Vi leverer både til private og professionelle negle saloner. Neglefile har forskellige former og grit som betyder det er bedst at have forskellige neglefile at arbejde med. Vores file er af høj kvalitet og holder utrolig længe.

 • Negle Pensler

  Når du vælger pensler til at lave enten Gele negle eller Akryl negle, er kvaliteten meget vigtig. Nail art negle pensler til at male fåes i forskellige størrelser. Vores negle pensler findes i mange størrelser, hvis du er i tvivl om hvilken en du skal vælge er du velkommen til at kontakte os. Hvad enten du skal bruge en nail art pensel eller en akryl pensel har vi hvad du har brug for. Hos os finder du negle pensler i den bedste kvalitet, vi får dem fremstillet hos et af verdens bedste firmaer til håndlavede negle pensler.

 • Negle Lim

  Neglelim 9g til alle slags negletipper. Neglelim kan både bruges til at lime kunstige negl på eller til Dip in metoden. Neglelim kan også bruges til at lime Diamanter på negle. Vores neglelim kommer fra en af verdens største lim producenter, og er i aller højeste kvalitet

 • Beauty box

  Beauty box i den højeste kvalitet til dine negle produkter. Vores beautybox er smart og af høj kvalitet, her kan du samle alt dit negle grej til en tur ud af huset. Vi har også et smart lille penal hus, en mini beauty box til dine negle pensler eller neglefile.

 • Neglelak

  Neglelak i god kvalitet Her finder du et stort udvalg af Neglelak i alle mulige farver i høj kvalitet.
  Naillac - gelpolish i alle farver og med super holdbarhed på dine negle

 • Diverse
  Et gavekort til negle produkter er den perfekte gave til din veninde eller kæreste eller bare en kær ven af familien. Køb et gavekort til negle produkter eller til et negle kursus hos Nail4you.
 • Negle Tilbehør

  Negle Tilbehør til at fremstille de helt perfekte negle, her er både redskaber til at lave Gele negle og Akryl negle. Det er vigtigt du har de bedste redskaber og negle produkter når du lave dine negle, det gør dit arbejde langt nemmere og pænere. Her finder du negle tilbehør som akryl glas, øvehånd, eller holder til din neglelim eller neglefile.

 • UV Lamper

  Uv lampe til hærdning af gele negle. Uv lampe er nødvendigt når man skal lave gele negle , da det er uv lampen der hærder uv gele eller gel polish / Naillac. Vores lamper er af høj kvalitet og med 2 års garanti. 

 • 12,00 DKK
  Altid Gratis Fragt
  Ved køb for mere end 500DKK
 • 99,00 DKK
  eller kun 4 kr. pr. måned
  Nul renter - Nul gebyrer
  Læg i kurven

Kategorier

Kurser

Trustpilot