Negle produkter

Negle produkter og Nail art finder du hos Nail4you.dk til markedes bedste priser. Nail4you.dk er Danmarks førende inden for negleprodukter, Nail art og Alt i falske negle og kunstige negle. Hos os kan du finde kvalitets produkter både til gele negle og akryl negle. Vi har hos Nail4you valgt at kun sælge negle produkter som er godkendt af EU og a...

Negle produkter og Nail art finder du hos Nail4you.dk til markedes bedste priser. Nail4you.dk er Danmarks førende inden for negleprodukter, Nail art og Alt i falske negle og kunstige negle. Hos os kan du finde kvalitets produkter både til gele negle og akryl negle. Vi har hos Nail4you valgt at kun sælge negle produkter som er godkendt af EU og alle vores kemikalier er også produceret i EU. Så hvis du vil være sikker på et negle produkt som holder sig inde for loven i Danmark, kan du trygt vælge Nail4you. Nail4you har nu solgt negle produkter til alle i Danmark i over 10 år, så vi har god erfaring med kvaliteten på negle produkter. Du får også danmarks bedste kunde service, så hvis du har spørgsmål omkring at lave gele negle eller akryl negle sidder vi klar på telefonen.  Vi tilbyder også en top professionel negletekniker uddannelse, eller negle kursus.

Tag et enkeltstående negle kursus eller fuldfør negletekniker uddannelsen

Med en negletekniker uddannelse får du mulighed for at skabe en professionel karriere som negletekniker. Har du lyst til at lære at lave negle til privat brug kan du vælge enkelte neglekurser efter dit behov eller 4 dages basis negle uddannelse.

 

Mere

Underkategorier

 • Kursus

  Negle kursus 4 dage i gele negle eller akryl negle. Et negle kursus hos Nail4you til dig som ønsker at lave dine egne negle eller starte en negle salon. Med et professionelt Negle kursus bliver du uddannet negletekniker, og vil kunne søge job som negletekniker eller starte egen negleklinik op . På vores negletekniker uddannelse vil du lærer at bygge kunstige negle op med korrekt Apex og C-kurve så dine negle holder i 4-6 uger. På negle uddannelsen bygge vi både negle op på negle tipper og på skabelon.

  Grund Uddannelse som negletekniker. 
  Her lære du at bygge Gele negle eller Akryl negle op fra bunden, så du kan lave flotte og holdbare negle. Om du efterfølgende skal arbejde i neglesalon eller vil lave negle på dig selv og veninderne, er det vigtigt at du ved hvad du sidder og arbejder med. På dette negle kursus vil vi undervise dig så du bliver godt rustet til at bygge kunstige negle op på negle tipper. Din basis uddannelse består i at lave franske negle med en metode så du kan lave skarpe og ens smil med en flot hvid kant, du støber selv hele neglen og laver den hvide kant i hånden, som er noget af det vigtigste at kunne inde for negle teknikker. 

  Du lære på teori dagen om Negle sygdomme, Anatomi, Hygiejne, Manicure og pleje samt information om negle produkter. Du får udleveret vores unikke og fyldige basismappe, som indeholder basis viden om natur negle og kunstige negle og viden fra vores instruktøre og deres erfaring omkring negle. Den er sammensat ud fra viden og erfaringer, gennem mange år i branchen. Du har mulighed for at gøre dine egne notater så du altid kan bruge den som dit personlige opslagsværk i fremtiden. Du skal denne dag tage beslutning om du vil arbejde med gele eller akryl systemet. For at du kan vælge det system som passer til dig, vil vi vejlede og fortælle om fordele/ulemper ved disse to negle systemer. 

  Udbyg din negle uddannelse med 3 dages skabelon kursus, 1 dags Gel Polish kursus, VIP træning i avancerede Negle teknikker, VIP nailart.

  Kontakt Gitte@nail4you.dk for mere information

  Se kursus datoer her og tilmeld dig KLIK

  EYELASHES

  Vi tilbyder jer 3 dages Single Eyelash Extensions kursus med afsluttende eksamen.

  Du vil komme til at gennemgå et kursusforløb sammensat af basisviden med teoriundervsning, samt træning på model, på disse 3 sammenhændende dage.
  Vi gennemgår bl.a anatomi, hygiejne, looks og styling. Produktgennemgang, påsætnings procedure med demonstration. Pleje, opfyldning og aftagning

  Eyelash extension til single lashes.

  Hos Nail4you har vi et bredt udvalg af kvalitet eyelash produkter , som er gennemtestet  af vores eyelash tekniker.

  Du kan også tage eyelash kursus hvor

  Kontakt mail.: sofie@nail4you.dk

 • Negle startsæt

  Negle startsæt - Hos Nail4you har vi negle startkit til at lave både gele negle og akryl negle.

  Her finder du det perfekte negle startsæt til at komme godt igang med at lave gele negle eller akryl negle. Vi har startkit til dig som vil forstærke dine egne negle. Med et stærk negl kit til kun 209,- kommer du nemt i gang med at lave en god forstærkning af tynde negle.                                        Hvis du vil lave flotte franske negle, kan vi tilbyde dig vores populære og mest solgte gele negle startsæt til kun 550,- normal pris 1195,-. I dette negle startsæt finder du alt hvad du skal bruge for at komme i gang med at lave franske negle med hvide negle tipper og neglelim.

  Vi kan også tilbyde dig et negle startsæt hvor du bygger dine gele negle eller akryl negle op på skabelon, helt uden brug af negle tipper. Er det denne metode som tiltaler dig, har vi et gele negle skabelon startsæt til kun 750,- normal pris 968,-, med alt hvad du skal bruge, lige fra uv lampe 36w til negle buffer. Negle startsæt med skabeloner kan du også få til akryl negle systemet, her får du et komplet startsæt til kun 350,- normal pris 485,-. Med dette akryl negle startsæt kommer du nemt igang med at lave flotte franske kunstige negle, uden brug af negle tipper. 

  Med et professionelt gele negle startsæt får du alt hvad du skal bruge for at lave flotte gele negle på dig selv og veninderne, og mere til. Dette gele negle startsæt får dit neglebord til at fremstå lækkert og professionelt, med mange gennem testede kvalitets produkter, der medfølger bl.a. 3 forskellige uv geleer og en 36w uv lampe. Lige nu får du dette lækre gele negle startsæt for kun 1299,- vejl. pris 1891,-. 

  I negle startsættene er der alt hvad du behøver for at komme igang med at lave flotte kunstige negle. Og vi er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til dit nye gele negle startsæt eller akryl negle startsæt. Du behøver blot at kontakte os på tlf 70223366 eller support@nail4you.dk. 

  Vil du lære hvordan man bygger en gele eller akryl negl op fra bunden, kan vi tilbyde dig vores 4 dages negletekniker uddannelse. Læs mere under negle kursus. 

 • Gele Negle

  Gele negle er et super holdtbart negle system. I gele negle kategorien finder du alt til Gele negle og negle tilbehør. Gele negle til de bedste priser. Gele negle systemet er det nemmeste negle system at komme i gang med. Gele negle bliver nemt flot og holder utroligt godt på dine negle. Alle gele negle systemer kræver uv lampe for at hærde geleen. Gele kan både bruges på egne naturlige negle eller på kunstige negle tipper. Vi har mange forskellige slags uv gele, base geler som er specielt gode til at binde på natur negle, prøv vores Gele Bonder. Builder gele som man kan bygge apex og c kurve op i. Soak of negle gele, som kan opløses i akryl remover. Sculpture uv negle gele som ikke løber og er lige så stærk som en akryl. Gele kan også bruges til opbygning af gele negle på skabelon Guide til at lave Gele negle kan vi sende dig.  Vi afholder negle kursus i at lave Gele negle, og du kan også tage din negletekniker uddannelse her hos Nail4you af dygtige negleteknikere som har taget flere uddannelser i gele negle.

  Mange spørg tit, hvad er forskel på gele negle og akryl negle og her kan vi svare at der er næsten ingen forskel, når vi snakker kemikalier altså indhold i produkterne. Gele negle skal hærde i uv lys, Akryl negle hærder selv i løbet af 10min. Akryl syntes mange mennesker lugter, gele negle har ingen lugt. Akryl negle er meget hårde at file i, gele negle er utrolig nemme at file i. Hvis vi snakker om hvilket negle system er stærkest er svaret, de er lige stærke. Hvis vi snakker holdbarhed er svaret de holder lige længe. Det er faktisk kun påførslen af gele negle og akryl negle som er forskellig, og det samme gælder aftagelse. Gele negle systemet er i stor udvikling, der kommer nye geler som kan forskellige ting næsten hver dag, gele negle er derfor det negle system som er længest i udvikling af produkter som passer til flest mennesker. Gele negle er også nemme fordi du ikke skal bruge så meget tid og erfaring til at kunne lave dem, gele er selvlevinerene og flyder pænt og jævnt ud, bare den får lidt tid til det.

 • Gele Color

  Color gel er vores mest populære sortiment af UV gele farver. Color gel er et bredt sortiment af negle gele i moderigtige farver og er negle gele som fås i flotte effekter, og med glimmer.

  I denne kategori finder du gele farver som matcher tidens trend og årstidens farver. Vi bestræber os på at have de mest populære og moderigtige farver på lager, og tilpasser hele tiden vores farvepalette til årstiden og højtider, så du altid kan finde de farver som kunderne efterspørger. Du er derfor velkommen med at komme med indput til os hvis du har specielle ønsker til farver, så vil vi se om vi kan efterkomme dem.

  De fleste af vores color geleer er egnet til at lægge på en færdig gele negl eller akryl negl. Dvs. på en færdig opbygget negl, som er filet til i ønsket form, og inden du lægger din topcoat. 

  Color gel er en gele som er pigmenteret nok til at kunne lægges i tynde lag, og som stadig er fulddækkende på din gele negl eller akryl negl. Vil du bruge color gel som fuldfarve på dine kunstige negle, skal du blot lægge den i 1-3 tynde lag med din gele pensel. Vil du bruge color gel i den franske kant, kan du bruge 2 forskellige metoder. Du kan enter male din franske kant på den færdige negl, med din gele pensel eller din nailart pensel. Eller du kan på dine gele negle lægge color geleen under dit builderlag i clear gele. Du skal blot huske at disse højt pigmenteret geleer skal lægges i tynde lag. Du kan bruge color gel på dine kunstige negle eller dine naturlige negle. Du er velkommen til at kontakte os hvis du skulle have spørgsmål til dette produkt.

  Vi har valgt at tage endnu et Eu produkt ind i vores shop, som naturligvis også er godkendt, da vi har rigtig god erfaring med brugen og kvaliteten af disse produkter. Alle gele color er testede af vores negleteknikere og kvalitets godkendt. Alle nye farver som kommer hjem bliver testet for bl.a farvepigmentering og holdbarhed inden de kommer i shoppen, så du er sikret at få Nail4You's gode kvalitets produkter hver gang du handler hos os. Vi har taget de flotteste og nyeste uv gele color farver hjem til dig, så du kan være en af de første til at bære dem i Danmark.

  Vi har også et stort sortiment af gelpolish, 3d Gele, Uv gele som har magnet i sig og en masse andre spændende uv geler. Alt i spændende nailart og kurser hvor du kan lære at dekorere dine negle eller lægge den perfekte gele lak. Kun fantasien sætter grænser for hvor flotte gele negle eller akryl negle du kan lave med lækre produkter fra Nail4You.

 • Gele tilbehør

  Gele negle tilbehør - Her finder du alt indenfor gele negle produkter. Der findes rigtig mange produkter til gele negle, hos os kan du få det hele. Om du søger en gele pensel,neglelim eller en lækker gele negle topcoat, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har nogle af de bedste Negle pensler til både gele negle og akryl negle, vi har eksempler på at vores akryl pensler er blevet 8 år gamle og stadig bruges hver dag. Vores gele pensel oval har vi selv fremstillet, så den former sig efter din rundning i dine neglebånd. En negle primer er uundværlig og får dine negle til at holde i meget lang tid. En Uv lampe er et vigtigt redskab når du laver gele negle, vores uv lampe er af højeste kvalitet med 36w. Køb en file hholder eller en neglelim holder, så dine ting ikke vælter og ødelægger, det er langt billigere i længden. En smart pumpe til dine negle væsker er også et must, når du lave dine negle.Vi sidder naturligvis klar på telefonen til at besvare dine spørgsmål omkring hvordan du får det bedste resultat med dine gele eller akryl negle. Vi leverer både gele negle tilbehør til professionelle negle saloner og private negle piger.

 • Gel Polish / Gellak

  Skal du lave Gele negle så er Gel Polish og Naillac er et fantastisk negle produkt som er utrolig let at påføre kunstige negle / Falske negle eller dine naturlige negle. Det er lige så stærkt som alm. Uv Gele og holder utroligt længe på dine negle.Gel Polish og Nailac ligges på neglen som ganske alm. Neglelak og kan bruges på hele neglen eller som den Franske kant. Naillac og Gel Polish har en lang holdbarhed helt op til 4 uger og kan opløses på bare 5 min i Akryl remover. Naillac og Gel polish hærdes i uv lampe. Vores naillac er produceret i EU og overholder Dansk lovgivning.

 • Akryl tilbehør

  Akryl negle tilbehør - Alt indenfor Akryl negle produkter og akryl negle tilbehør. Der findes en masse Akryl negle tilbehør som gør det lettere at lave dine kunstige negle. Et most når du laver akryl negle er en rigtig god akryl pensel, vi er stolte af, at vi har nogle af de bedste akryl pensler i verden, vi har eksempler på at vores pensler er blevet brugt i over 8 år uden at man kan se det på dem. Akryl systemet er let at fjerne fra dine naturlige negle, du finder her i kategorien vores Akryl remover som inderholder plejende olie, så dine hænder ikke tørre ud. Vi kan også tilbyde dig 1 dags negle kurser i at lave Akryl negle, og du kan naturligvis også tage din negle tekniker uddannelse i akryl hos os. 

 • Akryl pulver

  Akryl pulver til at lave akryl negle. Med akryl negle er du sikker på et holdbart resultat. Men akryl negle er også det sværeste system at komme igang med.Har man først lært teknikken, får man også de smukkeste negle som bare holder og holder.Akryl negle systemet kan også bruges til forstærke dine natur negle. Akryl pulver fåes i mange farver, brug dem til den franske kant eller til Nail art. Den franske kant behøver ikke altid være hvid. Akryl negle vejledning, du dypper din Akryl pensel i akryl væske og derefter dypper du din akryl pensel spids i akryl pulver, det er vigtigt du ikke dypper hele penslen i akryl pulveren, da den så vil være svær at rense og kan blive stiv og ubrugelig. Akryl massen du får på spidsen af din akryl pensel, lægges på neglen og formes. Akryl negle opløses i akryl remover, på ca 20 min.

 • Akryl Negle

  Her finder du alt  til at lave akryl negle. Med akryl negle er du sikker på et holdbart resultat. Men akryl negle er også det sværeste system at komme i gang med.Har man først lært teknikken, får man også de smukkeste negle som bare holder og holder.Akryl negle systemet kan også bruges til forstærke dine natur negle. Akryl pulver fåes i mange farver, brug dem til den franske kant eller til Nail art. Den franske kant behøver ikke altid være hvid. Akryl negle vejledning, du dypper din Akryl pensel i akryl væske og derefter dypper du din akryl pensel spids i akryl pulver, det er vigtigt du ikke dypper hele penslen i akryl pulveren, da den så vil være svær at rense og kan blive stiv og ubrugelig. Akryl massen du får på spidsen af din akryl pensel, lægges på neglen og formes. Akryl negle opløses i akryl remover, på ca 20 min.

 • Negle Tipper

  Negle tipper findes i rigtig mange størrelser og former, negle tipper bruges til at forlænge den naturlige negl med når du laver kunstige negle. Hos Nail4you finder du et stort udvalg af Negle tipper i den bedste kvalitet til den kræsen forbruger. Vores negle tipper findes i box i 100stk eller 500stk Vi har med sikkerhed negle tippen til dine negle. Her finder du Franske negle tipper, Square tipper til neglebidere , Negle Tipper med dyb smil. Alle Negle tipper fåes i farverne hvid , klar eller natur farve, vi har alt i kunstige negle. Du kan både lægge uv Gele og Akryl på vores Negle tipper. Negle tipper limes på natur negle med vores Neglelim som er hentet fra verdens største lim producent.

 • Negle Tipper Nail Art
  Negle tipper Nail Art fåes i alle mulige former og med print på ,  i et væld af forskellige farver.Disse designede kunstige negle tipper er lige til at lime på neglen. Med Smart negle tipper slipper du for selv at lave den franske kant og de findes i alle farver.Airbrushed negle tipper fåes i mange farver med glitter og glimmer. Negle tipper limes på natur neglen med neglelim, sørg for at buf natur neglen med en negle buffer eller en fin neglefil. Mest holdbar resultat får du hvis du bruger negle primer og prep inden du lægger Uv Gele eller akryl ud over negletipper.
 • 199,00 DKK
  eller kun 8 kr. pr. måned
  Nul renter - Nul gebyrer
 • 129,00 DKK
  eller kun 5 kr. pr. måned
  Nul renter - Nul gebyrer

Kategorier

Kurser

Trustpilot