Nail art

Nail art er kunst på dine negle, som alt andet kunst er der ingen regler. Kunst kan udforme sig på alle mulige måder og det er dig som bestemmer hvordan det skal se ud. Snakker vi kunst i negle verden, kalder vi det Nail art eller negle kunst. Her er det også dig som bestemmer materiale og farver. Der er naturligvis trends inde for Nail art og f...

Nail art er kunst på dine negle, som alt andet kunst er der ingen regler. Kunst kan udforme sig på alle mulige måder og det er dig som bestemmer hvordan det skal se ud. Snakker vi kunst i negle verden, kalder vi det Nail art eller negle kunst. Her er det også dig som bestemmer materiale og farver. Der er naturligvis trends inde for Nail art og farver som er mere på mode end andre, men stilen er din. Lad dit egen stil i dine nail art designs, så folk kan genkende dig ud fra dine negle, lige som vi kender kunsteren ud fra hans malerier. Det kan være det materiale du bruger på dine negle eller de farver du bruger. Du kan sammensætte farver som ikke er set før i dine nail art designs, som gør dine negle unikke. Nail art kan være malede negle, abstrakt, personer, dyr, natur, blomster og mange andre ting. Nail art kan være negle glimmer i fantastiske farver, fade dem sammen eller lav mønstre med negle glimmeren. Nail art kan være 3d i akryl eller gele som kan forestille dyr, blomster ect. Nail art kan være negle dekoreret med diamanter og glimmer flakes i regnbuens farver. Nail art kan være smykker på dine negle. Brug din fantasi til at lave dine helt utrolige unikke Nail art designs. Man må også gerne lade sig inspirere af andre, men prøv at sæt dit eget præg på nail art designet, så det stadig er dit design. Vi afholder løbende negle kursus i Nail art for at give dig nogle gode ideer til hvilken slags nail art der skal på dine og dine kunders negle.

Nail art er negle pynt til dine kunstige negle, gele negle og akryl negle. hos os finder du alt i Negle pynt og Nail art. Vi  Du kan også tilmelde dig et negle kursus i negle pynt til negle. Vi har alt i Negle produkter til dig, om du vil lave glimmer negle eller farvede smarte nail art negle, så er vi her for at vejlede dig. Du skal blot kontakte os, så hjælper vi dig med at finde lige det negle pynt til dine negle du har brug for. Du kan også kigge ind på vores Facebook side og se vores store Nail art galleri

Mere

Underkategorier

 • Negle stickers 2D

  Negle Stickers 2D er et super sjovt produkt , som er nemt at lægge på dine negle og det giver et flot resultat. Negle Stickers 2D findes i alle mulige former og figurer eller farver og det er kun fantasien der sætter grænsen for kreativiteten. Disse nail art negle stickers 2D er selvklæbende og kan lægges direkte på gele negle eller akryl negle, de kan også nemt lægges på naturlige negle, så du behøver ikke have kunstige negle på for at bruge disse nail art stickers 2D. Mere...Vores vand negle stickers fungere som en vand tattoo, de dyppes i vand og lægges på dine negle, herefter kan du slutte af med en topcoat eller en gele topcoat for et mere holdbart resultat. De fleste som ikke kan male flotte motiver som blomster, dyr, mennesker, eller skrift, kan med fordel bruge negle stickers, det er naturligvis langt nemmere og de fleste gange pænere end hvis du selv skal sidde og male en hund i fri hånd. Det er også billigere at købe en negle sticker end at købe maling til selv at kunne male en hund på dine negle. Med en negle sticker klipper du blot motivet ud og dypper i vand og lægger på neglen, nemmere bliver det ikke med disse negle stickers.

 • Negle stickers 3D
  Negle Stickers 3D er et super sjovt produkt , som er nemt at sætte på neglen og det giver et flot resultat. De kan sættes direkte på den naturlige negl eller lægges på akryl eller gele negle. Stickers findes i alle mulige former og figurer eller farver og det er kun fantasien der sætter grænsen. Hvis du sætter disse nail art negle stickers på kunstige negle eller natur negle, er det bedst du afslutter med en klar neglelak.
 • Design stickers

  Design Sticker som eks. Easy Sticker er en foil sticker som gør det langt nemmere at designe dine negle. Easy Sticker kan både lægges under og over Gele og Akryl negle. Easy sticker er selvklæbende og lægges på en tør, glat overflade. Et helt unikt nyt produkt, som med garanti vil give dig de smukkeste negle.

 • Nail art Kit
  Her finder du en masse nailart Kit med en masse blandet Nail art produkter. Sættene kan indeholde alt fra Diamanter til Glitter Dust eller glimmer. Nailart bruges til at lave flotte nail art Designs på Neglen. De kan påføres på Gele negle eller i Akryl.
 • Nail stamping
  Stamping er et nemt værktøj til at lave smarte negle designs på dine negle eller på Gele og akryl. Med Stamping kan du nemt få flotte negle
 • Nail art diverse
  Her finder du en masse blandet Nailart , alt lige fra Diamanter til folie. Så skal du bruge negle pynt kan du finde det her. i denne kategori har vi valgt at ligge Nail Art som falder uden for vores andre kategorier, her finder du alt i nail art til kunstige negle. 
 • Neglefolie / Nail foil

  Transfer negle folie til dine negle og tipper , der kan bruges med hvilken som helst farve under.Giver en super flot effekt på dine negle tipper og er nemt at lægge på neglen. Du skal bruge en foil lim til vores transfer foiler, denne lægges i et tyndt lag på dine kunstige negle, vent til den blålige farve forsvinder og tryk derefter foilen ned på neglen. Du kan også tegne mønstre med foile limen og derefter lægge foile på stregerne. Et stort hit til dine negle. Disse Nail foil kan lægges på gele negle, akryl negle og natur negle.

 • 19,00 DKK
  Altid Gratis Fragt
  Ved køb for mere end 500DKK
 • 69,00 DKK
  eller kun 2 kr. pr. måned
  Nul renter - Nul gebyrer

Kategorier

Kurser

Trustpilot