Glitter Gold Mix

7011821

Nyt

På lager - 1-3 dages levering

Kr. 1
pr. måned
Nul renter, Nul gebyrer
Vælg betalingsfrihed
- del beløbet op

29,00 DKK

Negle glimmer til nailart effekter. Denne Nyhed i vores nailart serie er et "must have". Glimmer stykker som får dine negle til at funkle. Denne negle glimmer er uden holo og fremstår med at rent lyst guld look. Glimmer kan bruges på gele og akryl negle, men også til nailart på dine natur negle. Denne glimmer har 6 kantede flager i flere forskellige størrelser og den kan lægges i din Gel Uv Sealer som flot nailart eller du kan bygge den ind i dine gele eller akryl negle, på den sidst nævnte måde opnår du det populære 3d effekt og alle vil beundre dine vilde negle.

Du kan blande denne glimmer i din clear akryl pulver eller i din clear gele. Eller du kan læggen den i sticky layer på dine gele negle, mulighederne er mange. Den er flot i den franske kant, lige som den er meget elegant som heldækkende glimmer på dine gele negle eller akryl negle.

Savner du lidt liv i dine gelpolish farver, kan du pifte dem op ved at lægge lidt glimmer i sticky layer på sidste lag gelpolish og slutte af med Gloss Coat.

Det er populært at lave gele eller akryl negle med 3D glimmer effekter, hvor du lægger flere forskellige slags glimmer i din opbygning. Du kan mixe farver og grovheder og derved opnå en 3D effekt i neglen, samtidig med du har en glat og jævn overflade. Følg med på vores Facebook side, hvor vi kommer med gode ideér til flotte designs, tips og tricks - og inspiration til dit næste sæt negle.

Glæd dig til at kunne tilbyde denne nyhed til dine kunder - De bliver vilde med det.

Trustpilot